Objavljen snimak iz 2016. na kojem Didi tuče tadašnju djevojku

Admin | 17 May 2024

Pjevačica je u tužbi navela da je Kombs bio u alkoholisanom stanju i da ju je udario u lice, a kad je pokušala da napusti hotel, on je počeo da viče na nju u hodniku, zgrabio je, a zatim je gađao staklenim vazama
Objavljen snimak iz 2016. na kojem Didi tuče tadašnju djevojku Objavljen snimak iz 2016. na kojem Didi tuče tadašnju djevojku Fotografija je preuzeta sa interneta

Šokantan video snimak na kojem se vidi kako američki reper Šon Didi Kombs fizički napada bivšu djevojku Kasi Venturu objavljen je na CNN-u, koji je došao do nadzornih snimaka hotela "Interkontinental" u Los Anđelesu.

Video koji je snimljen 5. marta 2016. prikazuje Kombsa kako je zgrabio, gurao, a zatim udarao pjevačicu koja je podnijela tužbu protiv njega u novembru prošle godine. Snimak se poklapa sa navodima u njenoj tužbi.

(Upozorenje: Uznemirujući video)

Pjevačica je u tužbi navela da je Kombs bio u alkoholisanom stanju i da ju je udario u lice, a kad je pokušala da napusti hotel, on je počeo da viče na nju u hodniku, zgrabio je, a zatim je gađao staklenim vazama. U tužbi se dodaje da je Kombs platio hotelu 50 hiljada dolara za nadzorni snimak.

"Šokantan video je samo još jedna potvrda uznemirujućeg i predatorskog ponašanja gospodina Kombsa. Riječi ne mogu opisati hrabrost i snagu koje je gospođa Ventura pokazala iznoseći ovo na svjetlost dana", kazao je advokat pjevačice Daglas H. Vidgor.

Kasina tužba pokrenula je lančanu reakciju i još tužbi na račun repera, koji se suočava sa optužbama za seksualno napastvovanje i seks trafiking. Didi je negirao sve optužbe.

Bonus video:

Tekst preuzet sa interneta ne oznacava nase miseljenje nase redakcije. Autor vijesti vijesti.me mi dajemo licno misljenje o svakoj vijesti.

Ocenjujemo vest sa 6/10
Ova vest ima 1281 karaktera sto je za 19% vece od proseka.
Ovo je trenutno 38227 vest

NE PROPUSTITE

Didi se izvinio što je pretukao bivšu djevojku

Pljušte optužbe za silovanje na račun repera, policija pretresla njegove kuće

Muški producent optužio repera Didija da ga je seksualno napao


Šon Kombs Diddy Kasi Ventura

KomentariOstavi komentarGrafik posecenosti • Najnovije
  Najcitanije
  Komentari

  • Cijene goriva u Crnoj Gori
  • Benzin 1.30€/l
  • Dizel 1.41€/l
  • TNG 0.90€
  • Pogledaj detaljnije..


  Najnovije vijesti