Cijene goriva Crna Gora

Naša stranica pruža vam najnovije informacije o trenutnim cijenama goriva u Crnoj Gori za dizel, benzin i TNG (tečni naftni gas) na crnogorskom jeziku. Ovdje ćete pronaći grafikone koji vizualno prikazuju promjene cijena goriva tijekom određenog vremenskog razdoblja.

Crna Gora je poznata po svojim predivnim pejzažima, a mnogi se odlučuju za istraživanje ovih ljepota uz pomoć svojih vozila. Naša stranica je tu da vam pomogne da ostanete informirani o trenutnim cijenama goriva kako biste mogli planirati putovanja i izračunati troškove goriva.

Naši grafikoni jasno prikazuju fluktuacije cijena goriva tijekom vremena, omogućujući vam da pratite trendove i donosite informirane odluke o tome kada je najbolje vrijeme za punjenje spremnika vašeg vozila. Bez obzira jeste li vozač koji koristi dizel, benzin ili TNG, naša stranica će vam pružiti relevantne informacije o cijenama svih vrsta goriva u Crnoj Gori.

Nadamo se da će naša stranica biti vaš pouzdan izvor informacija o cijenama goriva u Crnoj Gori. Pregledajte grafikone, usporedite cijene i budite u toku s najnovijim promjenama. Ako imate bilo kakva pitanja ili povratne informacije, slobodno nas kontaktirajte putem kontakt obrasca na stranici.

Hvala vam što koristite našu stranicu za praćenje cijena goriva u Crnoj Gori!

Na ovoj stranici mozete da vidite aktuelne cijene goriva za datum 18 May 2024 na Crnogorskim pumpama. Sve cijene se redovozno azuriraju i pored svake je naveden datum kada je poslednji put azurirana. Cijene goriva u Crnoj Gori su podlozne promenama pa ce tako i ova stranica biti menjana.


Benzin
1.30eur

1 litar benzina u Crnoj Gori kosta 1.30eur

Dizel
1.41eur

1 litar dizela u Crnoj Gori kosta 1.41eur

TNG
0.90eur

1 litar auto plina u Crnoj Gori kosta 0.90eur


Istorija cijene benzina u Crnoj Gori

Grafik prikazuje istoriju cijena benzina u Crnoj Gori tokom proteklih godina. Linijom koja se proteže kroz vremensku osu, prikazane su fluktuacije cijena goriva, pružajući uvid u promjene na tržištu tokom različitih perioda. Ovaj vizualni prikaz omogućuje korisnicima da lakše prepoznaju trendove i sezonske varijacije, što im pomaže da bolje razumiju dinamiku cijena benzina u zemlji. Grafik će biti koristan svim vozačima, vlasnicima vozila ili osobama koje prate tržište goriva, pružajući im važne informacije za planiranje i donošenje informisanih odluka vezanih za njihova putovanja i svakodnevne aktivnosti.


Istorija cijene dizela u Crnoj Gori

Grafik posebno prikazuje istoriju cijena dizela u Crnoj Gori tokom proteklih godina. Linija koja se proteže kroz vremensku osu prikazuje fluktuacije cijena dizela, pružajući korisnicima jasan pregled promjena tokom različitih perioda. Ovaj grafički prikaz omogućuje vozačima, vlasnicima vozila i drugim zainteresovanim stranama da bolje razumiju trendove i sezonske varijacije u cijenama dizela. Informacije sa ovog grafika su korisne pri planiranju putovanja, voznog budžeta i praćenju tržišnih kretanja.


Istorija cijene TNG-a u Crnoj Gori

Grafik posebno prikazuje istoriju cijena TNG-a (tečnog naftnog gasa) u Crnoj Gori tokom proteklih godina. Linija koja se proteže kroz vremensku osu prikazuje fluktuacije cijena TNG-a, pružajući korisnicima uvid u promjene tokom različitih perioda. Ovaj grafički prikaz je od posebnog interesa za vozače i vlasnike vozila koji koriste TNG kao alternativno gorivo. Prateći istorijske trendove cijena TNG-a, korisnici mogu bolje planirati svoje putovanje i upravljati svojim budžetom za gorivo.


Cijena goriva u Crnoj Gori tabela

U nastavku je opis tabele koja prikazuje istorijske cijene benzina, dizela i TNG-a (tečnog naftnog gasa) u Crnoj Gori:

Ova tabela pruža detaljan prikaz istorijskih cijena goriva u Crnoj Gori tokom proteklih godina. Organizovana je u obliku kolona, prikazujući cijene benzina, dizela i TNG-a u različitim vremenskim periodima.

Svaka kolona prikazuje promjene cijena određenog goriva tokom određenog vremenskog perioda. Na taj način, korisnici mogu lako uporediti cijene različitih goriva tokom istog perioda i pratiti promjene u njihovim relativnim vrijednostima.

Ova tabela je od velike koristi za vozače, vlasnike vozila i druge zainteresovane strane, jer pruža uvid u fluktuacije cijena goriva tokom vremena. Pomaže korisnicima da identifikuju sezonske trendove, upoređuju cijene različitih goriva i donose informisane odluke o vrsti goriva koju koriste za svoja vozila.

Takođe, tabela može biti od koristi i za praćenje tržišnih kretanja i analizu uticaja globalnih faktora na cijene goriva u Crnoj Gori.

Pomoću ove tabele, korisnici mogu planirati svoje putovanje, upravljati svojim budžetom za gorivo i prilagoditi svoje potrebe u skladu sa dostupnim informacijama o istorijskim cijenama benzina, dizela i TNG-a u Crnoj Gori.

Uz ovu detaljnu tabelu, korisnici mogu dobiti sveobuhvatni pregled istorijskih cijena goriva u Crnoj Gori, pružajući im korisne informacije za vožnju, putovanja i planiranje svakodnevnih aktivnosti.


Gorivo Cijena Datum
TNG 0.90 18.May.2024
Benzin 1.30 18.May.2024
Dizel 1.41 18.May.2024

Najnovije vijesti