Atlantski savez: Sju K. Braun i njena posvećenost jačanju odnosa ostavili traga na sve koji su sa njom sarađivali

Admin | 15 May 2024

Braun je bila ambasadorka Sjedinjenih Američkih Država u Crnoj Gori od 2011. do 2015.
Atlantski savez: Sju K. Braun i njena posvećenost jačanju odnosa ostavili traga na sve koji su sa njom sarađivali Atlantski savez: Sju K. Braun i njena posvećenost jačanju odnosa ostavili traga na sve koji su sa njom sarađivali Fotografija je preuzeta sa interneta

Diplomatski angažman Sju K. Braun, a posebno njena lična posvećenost jačanju odnosa između SAD i Crne Gore, ostavili su traga na sve koji su sa njom sarađivali, saopšteno je iz Atlantskog saveza Crne Gore.

Oni su kazali da su sa velikom tugom i dubokim žaljenjem primili vijest o njenoj smrti.

Braun je bila ambasadorka Sjedinjenih Američkih Država u Crnoj Gori od 2011. do 2015.

"Njen diplomatski angažman, a posebno njena lična posvećenost jačanju odnosa između SAD i Crne Gore, ostavili su traga na sve koji su sa njom sarađivali. Braun je svojim neumornim radom, vizijom, entuzijazmom, a posebno ličnim zalaganjem, značajno doprinijela unapređenju odnosa SAD i Crne Gore, i pomogla u jačanju transatlantskih veza. Njena spremnost da razumije politički i društveni kontekst i da podrži ideje i projekte od ključnog značaja za razvoj Crne Gore ostaviće trajno nasljeđe i sjećanje na nju kao na pravog prijatelja naše zemlje", piše u objavi na društvenoj mreži Iks.

Sa velikom tugom i dubokim žaljenjem primili smo vijest o smrti Sju K. Braun, nekadašnje ambasadorke Sjedinjenih Američkih Država u Crnoj Gori (2011-2015). Njen diplomatski angažman, a posebno njena lična posvećenost jačanju odnosa između SAD i Crne Gore, ostavili su traga na sve… pic.twitter.com/Gg8gIWEXmT

Iz Atlantskog saveza su kazali da su u Braun uvijek imali otvorenog i pouzdanog partnera u zajedničkoj misiji, a da je prijateljski odnos koji su izgradili za njih bio od posebnog značaja.

"Sju K. Braun će ostati upamćena kao osoba koja je nesebično radila na povezivanju naroda i koja je vjerovala u važnost međunarodne saradnje i solidarnosti. Njena smrt predstavlja veliki gubitak za sve nas koji smo je poznavali i sa njom radili", zaključili su.

Bonus video:

Tekst preuzet sa interneta ne oznacava nase miseljenje nase redakcije. Autor vijesti vijesti.me mi dajemo licno misljenje o svakoj vijesti.

Ocenjujemo vest sa 10/10
Ova vest ima 1847 karaktera sto je za 34% vece od proseka.
Ovo je trenutno 37874 vest

NE PROPUSTITE

Šta za regionalnu stabilnost znači najava Srbije o kupovini francuskih aviona: Rafalno maskiranje diktature

Milatović: NATO temelj bezbjednosti za sve članice, spremnost Alijanse da odgovori na izazove obezbjeđuje nam zaštitu

NATO da ih brani ali oni druge ne

Krapović: Potpuna integracija regiona u NATO jedini garant stalne stabilnosti na Balkanu


Atlantski savez Crne Gore Sju K. Braun

KomentariOstavi komentarGrafik posecenosti • Najnovije
  Najcitanije
  Komentari

  • Cijene goriva u Crnoj Gori
  • Benzin 1.30€/l
  • Dizel 1.41€/l
  • TNG 0.90€
  • Pogledaj detaljnije..


  Najnovije vijesti