Žena koja je udarila krokodila će dobiti medalju za hrabrost

Admin | 14 May 2024

Džordža Lori je napala reptila kada je životinja počela da vuče njenu sestru bliznakinju Melisu ispod vode dok su plivale u laguni u blizini Puerto Eskondida u Meksiku u junu 2021.
Žena koja je udarila krokodila će dobiti medalju za hrabrost Žena koja je udarila krokodila će dobiti medalju za hrabrost Fotografija je preuzeta sa interneta

Žena koja je udarila krokodila u njušku našla se na spisku onih koji će od britanskog kralja dobiti medalju za hrabrost.

Džordža Lori je napala reptila kada je životinja počela da vuče njenu sestru bliznakinju Melisu ispod vode dok su plivale u laguni u blizini Puerto Eskondida u Meksiku u junu 2021. Obije su bile ozbiljno povrijeđene, ali su preživjele incident.

Tridesetjednogodišnja stanovnica Senhursta će dobiti odlikovanje koje se daje za "uzorna djela hrabrosti", piše "Guardian".

"Osjećam da bi trebalo da podijelim odlikovanje sa mojom sestrom, jer budimo iskreni, mislim da ne bih bila nominovana da ona nije preživjela. Ono što čini ovu priču nevjerovatnom je Melisina nepokolebljiva hrabrost, jer je bila tako jaka tokom incidenta i mislim da ne bih bila ovdje danas bez nje. Ona mi je dala snagu da nastavim da se borim", kazala je Lori.

Bonus video:

Tekst preuzet sa interneta ne oznacava nase miseljenje nase redakcije. Autor vijesti vijesti.me mi dajemo licno misljenje o svakoj vijesti.

Ocenjujemo vest sa 7/10
Ova vest ima 920 karaktera sto je za 15% vece od proseka.
Ovo je trenutno 37632 vest

NE PROPUSTITE

Britanija protjeruje ruskog atašea za bezbjednost nakon optužbi da se bavi špijunažom

Da li je filtrirana voda zdravija od "česmovače"

Milei: Foklandska ostrva su trenutno britanska, ali jednog dana...

Kineski špijuni se okreću Evropi


Engleska Velika Britanija Džordža Lori

KomentariOstavi komentarGrafik posecenosti • Najnovije
  Najcitanije
  Komentari

  • Cijene goriva u Crnoj Gori
  • Benzin 1.30€/l
  • Dizel 1.41€/l
  • TNG 0.90€
  • Pogledaj detaljnije..


  Najnovije vijesti