WBA ima novi festivalski segment

Admin | 11 Jun 2024

Na jedinstvenoj lokaciji sa pogledom na Durmitor - Macan poljani ovog ljeta slušaće se zvuci klasične, džez, etno, pop i rok muzike
WBA ima novi festivalski segment WBA ima novi festivalski segment Fotografija je preuzeta sa interneta

Zvuci klasične, džez, etno, pop i rok muzike i ovog ljeta moći će da se čuju na Durmitoru i to zahvaljujući Wild Beauty Art festivalu.

Na jedinstvenoj lokaciji sa pogledom na Durmitor - Macan poljani zahvaljujući raznolikom programskom sadržaju posjetioci će proputovati kroz različite muzičke stilove i žanrove.

Pored segmenta Ethno flavours, u sklopu kojeg će biti organizovani programi fokusirani na etno melosu kao što su tango i flamenko veče, nastupi ženske vokalne grupe Đude, Pljevaljskih tamburaša, Kulturno-umjetničkog društva Radoje Dakić-Brko i Neda Nikolić kvarteta, osmišljen je i segment Durmitor classics.

Program ovog segmenta obuhvata nastup klavirskog dua čiji su članovi Sin Vang i Florijan Koltun, 8. jula, zatim kvarteta saksofona Aureum 25. jula, potom Omladinskog orkestara Zapadnog Balkana 29. jula, i a posljednji koncert u sklopu ovog segmenta održaće pijanistkinja Jutjen Jang 9. avgusta.

“Kao i do sada, cilj nam je da publici pružimo, prije svega, kvalitetan i raznovrstan program. Jedan od ovogodišnjih segmenata programa je Durmitor classics koji uključuje solistički koncert, nastup kamernih ansambala i orkestra. Sadržaj Festivala je zaista bogat i pruža široku paletu dešavanja, dajući svakom pojedincu mogućnost izbora prema sopstvenim afinitetima. Publika će imati priliku da uživa u spoju nevjerovatnog ambijenta netaknute prirode i visokokvalitetne umjetnosti”, poručili su iz PR tima Festivala.

Bonus video:

Tekst preuzet sa interneta ne oznacava nase miseljenje nase redakcije. Autor vijesti vijesti.me mi dajemo licno misljenje o svakoj vijesti.

Ocenjujemo vest sa 5/10
Ova vest ima 1534 karaktera sto je za 47% vece od proseka.
Ovo je trenutno 41244 vest

NE PROPUSTITE

INTERVJU Bilja Krstić, Bistrik: Etno scena realno ne postoji

INTERVJU Vanja Krgović Šarović: Održivi turizam promoviše odgovorno ponašanje prema prirodi


Wild Beauty Art WBA Ethno flavours

KomentariOstavi komentarGrafik posecenosti • Najnovije
  Najcitanije
  Komentari

  • Cijene goriva u Crnoj Gori
  • Benzin 1.30€/l
  • Dizel 1.41€/l
  • TNG 0.90€
  • Pogledaj detaljnije..


  Najnovije vijesti