Milovićev program "Čista desetka": Izgradnja bolnice, revitalizacija Sv. Stefana i zona za noćni provod

Admin | 17 May 2024

"Riješeni smo da 26. maja konačno oslobodimo našu Budvu od bahatosti, nasilja i arogancije koja vlada već osam godina", poručio je predvodnik liste "Budva može bolje"
Milovićev program "Čista desetka": Izgradnja bolnice, revitalizacija Sv. Stefana i zona za noćni provod Milovićev program "Čista desetka": Izgradnja bolnice, revitalizacija Sv. Stefana i zona za noćni provod Fotografija je preuzeta sa interneta

Izgradnja dnevne bolnice sa poliklinikom, revitalizacija Svetog Stefana i stvaranje zone za noćni provod i mlade neke su od ključnih tačaka izbornog programa "Čista desetka" koji je predstavila lista "Budva može bolje" na čelu sa Nikolom Milovićem.

Milović je saopštio da su u njihovom izbornom programu identifikovani mnogobrojni problemi koji su, kako tvrde, uslovili stagnaciju razvoja Budve, te ponuđena "najbolja rješenja koja će uticati na značajno poboljšanje kviteta života građana, a Budvu ponovo učiniti turističkim i privrednim centrom Crne Gore".

"Kao odgovorna gradska uprava, zalagaćemo se da naši sugrađani dobiju najveći kvalitet usluga i u oblastima koje lokalna samouprava ne pokriva. Pronaći ćemo najbolji modalitet i ponuditi ga državi za izgradnju dnevne bolnice sa poliklinikom. Planiramo da participiramo u rekonstrukciji Doma zdravlja u Budvi. Na ovaj način smatramo da možemo riješiti višedecenijskiproblem neadekvatne primarne zdravstvene zaštite građana i turista", navodi se u saopštenju.

Milović je podsjetio da Sveti Stefan, zaštitno lice crnogorskog turizma, već četiri godine dočekuje turiste zaključan.

"Budva i Crna Gora trpe enormnu štetu zbog neodgovornosti i nemarnosti koja je pokazana prema najposjećenijem dijelu budvanske rivijere. Ova zabrinjavajuća situacija ne samo da nanosi ekonomske gubitke već i ugrožava reputaciju Budve na globalnoj turističkoj mapi. Naš program posvećen je ponovnom oživljavanju ovog čuvenog grada-hotela. Revitalizacija Svetog Stefana nije samo ekonomski imperativ, već i moralna obaveza prema budućim generacijama koje treba da imaju priliku da uživaju u čarimaovog legendarnog ljetovališta. Opština Budva treba da prepozna važnost ovog pitanja i da ga postavi visoko na svojojlisti prioriteta, kako bi osigurala prosperitet budućih turističkih sezona i očuvala ugled Budve kao svjetske turističke destinacije", poručio je on.

Predvodnik liste "Budva može bolje" osvrnuo se i na to što Budva, kako je kazao, već dugi niz godina nosi titulu centra najboljeg provoda.

"To je ono što Budvu čini omiljenim turističkim mjestom, pogotovo među mlađom populacijom. Kako bismo zadržali epitet idealnog mjesta za odmor svih generacija, plan nam je da na lokaciji ispod Aqua parka idiskoteke Top Hill napravimo zonu za noćni provod i mlade, ono po čemu je Budva od vremena nastanka komercijalnog turizma bila prepoznatljiva.

Riješeni smo da 26. maja konačno oslobodimo našu Budvu od bahatosti, nasilja i arogancije koja vlada već osam godina. Budva može i zaslužuje bolje!", zaključuje Milović.

Bonus video:

Tekst preuzet sa interneta ne oznacava nase miseljenje nase redakcije. Autor vijesti vijesti.me mi dajemo licno misljenje o svakoj vijesti.

Ocenjujemo vest sa 9/10
Ova vest ima 2709 karaktera sto je za 51% vece od proseka.
Ovo je trenutno 38226 vest

NE PROPUSTITE

Jovanović: Božović demantovao da je kupovao glasove za DPS, SNP ućutao, to je uticaj kriminalnih struktura

Kašćelan: Nadležni da hitno reaguju kako bi se spriječili dalji prekidi u snabdijevanju Tivta strujom

Demokrate o uslovima pod kojima bi prihvatile ulazak BS-a u vlast: Raskrstite s DPS-om, pa da se razgovara

Demokrate o uslovima pod kojima bi prihvatile ulasak BS-a u vlast: Raskrstite s DPS-om, pa da se razgovara

BLOG Živković: Selektivno tužilaštvo ne smatra da ima bilo kakvog krivičnog djela nakon 30. avgusta 2020. godine


Nikola Milović DPS Budva lokalni izbori u Budvi 2024 lista "Budva može bolje!" Budva može bolje

KomentariOstavi komentarGrafik posecenosti • Najnovije
  Najcitanije
  Komentari

  • Cijene goriva u Crnoj Gori
  • Benzin 1.30€/l
  • Dizel 1.41€/l
  • TNG 0.90€
  • Pogledaj detaljnije..


  Najnovije vijesti