Poslije dogovora Vučića i Dodika: Veliki srpski sabor zakazan za 8. jun u Beogradu

Admin | 15 May 2024

Prvobitno je veliki srpski sabor najavljen za Uskrs, ali je odložen, budući da je odložena i sjednica GS UN o Srebrenici
Poslije dogovora Vučića i Dodika: Veliki srpski sabor zakazan za 8. jun u Beogradu Poslije dogovora Vučića i Dodika: Veliki srpski sabor zakazan za 8. jun u Beogradu Fotografija je preuzeta sa interneta

Poslije dogovora predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i predsjednika bosansko-hercegovačkog entiteta Republika Srpska Milorada Dodika, veliki srpski sabor zakazan je za 8. jun u Beogradu.

Radio televizija Srbije (RTS) prenosi da će se Veliki srpski sabor održati 8. juna u Beogradu, nakon što se u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija (UN) održi sjednica o rezoluciji o Srebrenici zakazana za 23. maj.

Prvobitno je veliki srpski sabor najavljen za Uskrs, ali je odložen, budući da je odložena i sjednica GS UN o Srebrenici.

Vučić je tada izjavio da je prihvatio Dodikovu ideju da Sabor srpskog naroda, Srbije i Srpske, bude održan odmah poslije glasanja o rezoluciji o Srebrenici u Generalnoj skupštini UN.

Bonus video:

Tekst preuzet sa interneta ne oznacava nase miseljenje nase redakcije. Autor vijesti vijesti.me mi dajemo licno misljenje o svakoj vijesti.

Ocenjujemo vest sa 9/10
Ova vest ima 774 karaktera sto je za 98% vece od proseka.
Ovo je trenutno 37878 vest

NE PROPUSTITE

Beograd: Sudarili se teretni i putnički voz, evakuisano devet povrijeđenih

Vučić sa vrhom SPC i Dodikom: Zvaničnici Srbije uložili veliki trud da spriječe usvajanje rezolucije

Ambasadorka SAD u NATO poziva članice sa Zapadnog Balkana da povećaju potrošnju na odbranu

Srbija: U četvrtak više od 700 škola potpuno obustavilo rad

Vučić: Nećemo biti oduševljeni ako Crna Gora podrži rezoluciju, ali joj ne govorimo šta treba da radi


Aleksandar Vučić Milorad Dodik Srbija Republika Srpska Veliki srpski sabor Rezolucija o genocidu u Srebrenici Uskrs Srebrenica Rezolucija o Srebrenici UN Ujedinjene nacije Generalna skupština UN Generalna skupština Ujedinjenih nacija

KomentariOstavi komentarGrafik posecenosti • Najnovije
  Najcitanije
  Komentari

  • Cijene goriva u Crnoj Gori
  • Benzin 1.30€/l
  • Dizel 1.41€/l
  • TNG 0.90€
  • Pogledaj detaljnije..


  Najnovije vijesti